Living In... Los Angeles

Lahome_largeDroom jij er ook van om ergens anders te wonen? Misschien in het buitenland? Nieuwe mensen ontmoeten, eten in de leuktste restaurantjes. Weg zijn van alles. 
Wonen in het buitenland is niet zomaar wat, je bouwt een nieuw bestaan op, maakt nieuwe vrienden en maakt misschien kennis met een nieuwe taal. Waar moet je heen en wat moet je doen?






Los Angeles is een grote stad met ongeveer 4 miljoen inwoners. Het is dus niet een klein dorpje waar iedereen elkaar kent. Je ziet er misschien wel beroemde mensen op straat, want veel sterren wonen in Los Angeles. Ons lijkt het te gek om daar een huisje te huren en te wonen. Misschien voor een jaar, maar natuurlijk ook voor een langere tijd.

Tumblr_lt47a2luh91qfk6qpo1_500_large

Een nadeel van Los Angeles: het ligt ontzettend ver weg van New York. Namelijk aan de andere kant van Amerika! Het ligt ongeveer 3932.80 kilometer verderop. Dat is nog verder rijden van Nederland naar Griekenland. Dus het is wel jammer als je ook naar New York moet gaan. Het is duur en een lange reis.

Tumblr_ljlwd2dmdg1qbnhtpo1_500_large























LA heeft natuurlijk niet alleen nadelen, maar ook heel veel voordelen! Je kan naar het prachtige strand in Santa Monica, met een groot pretpark aan de pier. Je kan celebs spotten op straat in Beverly Hills, waar de meeste sterren wonen in Los Angeles. Ontdek de leuke clubs, WARNING: Je mag pas drinken als je 21 bent!

1325973317299_f_large


Zie voor het eerst het Hollywood teken in het echt, in plaats van op plaatjes te kijken.

Tumblr_m46nhl80sb1rnia9do1_500_large

Bezoek Venice Beach, hier kan je fietsen over de boulevard, hardlopen, skeeleren. Alles wat je maar wilt. Op de boulevard staan veel mensen met leuke schilderijtjes en acts. Er is erg veel te zien hier. Voor surfers is dit ook een geweldige plek om hun trucjes te showen!

Tumblr_m24fpklsx41r4nl7ko1_500_large


Zouden jullie in Los Angeles willen wonen?

Plaatjes Bron: Weheartit.com


0 reacties:

Post a Comment

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hosted Desktops